Steun ons en help Nederland vooruit

Dirk-Jan Kimsma

Bestuurslid campagne en communicatie, voorzitter permanente campagnecommissie

46 jaar

Leeuwarden

Mijn naam is Dirk-Jan Kimsma. Sinds jaar en dag ken ik Leeuwarden als een fantastische stad om in te leven. In mijn werk als financieel adviseur bij de Postbank (ING) en ABN AMRO heb ik veel ervaring opgedaan binnen het financiële apparaat. Enkele jaren geleden besloot ik lid te worden van D66. Bij het sociaalliberalisme van D66 voel ik mij thuis, vertrouwen in eigen kracht van mensen vanuit een sociaal beleid. Om actief lid te zijn, besloot ik in 2013 mij bij het bestuur van D66 Leeuwarden te melden. In juli 2013 ben ik gekozen tot Campagneleider, januari 2014 tot Voorzitter van de Permanente CampagneCommissie van D66 Leeuwarden en in juni 2016 tot bestuurslid campagne en communicatie.

Als Bestuurslid campagne en communicatie, voorzitter PCC en campagneleider van de herindelingsverkiezingen in 2017 wil ik een stem geven aan de fractie, het dagelijks bestuur, leden en burgers die het belangrijk vinden een stevige houding aan te nemen en een luisterend oor te bieden, waardoor het vertrouwen in de politiek blijft en waar nodig toeneemt.

Ik ben optimistisch en realistisch van aard en heb een goed ontwikkelde organisatorische sensitiviteit. Ik ben stressbestendig en vind het prettig om zelfstandig werken en samenwerken op een natuurlijke manier af te wisselen.

Samen maken we het verschil. Doe jij mee?

Portefeuilles: Algemeen secretaris Campagne, Activiteiten, Webmaster, Communicatie, Webmaster en E-mailbeheerder

Benoemd: 5 september 2019

 

 

Meer van Dirk-Jan Kimsma