Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

PPC bijeenkomst: “Goed wonen”

Donderdag, 10 december 2020 in de Gemeente Leeuwarden

Hallo D66’er, Graag nodigen we jullie uit voor de tweede bijeenkomst dit jaar van de Permanente Programma Commissie (PPC). Op donderdagavond 10 december 19.30 uur zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.   Wat doet de PPC? ...

Hallo D66’er,

Graag nodigen we jullie uit voor de tweede bijeenkomst dit jaar van de Permanente Programma Commissie (PPC). Op donderdagavond 10 december 19.30 uur zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.

 

Wat doet de PPC?

De Permanente Programmacommissie wordt belast met de verantwoordelijkheid voor het voortdurend aanscherpen, verdiepen en verbreden van het verkiezingsprogramma van D66. De commissie heeft bovendien als taak de samenhang van het politieke programma te bewaken en adviseert waar nodig de fractie op het gebied van moties, amendementen en/of het bijsturen van de koers. Daarnaast willen we deze bijeenkomsten gebruiken als aanzet voor het samen schrijven van een nieuw verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

 

Thema

Voor deze tweede bijeenkomst hebben we gekozen voor het thema ‘Wonen’. Anne Nugteren zal de avond aftrappen. Wat heeft zij als portefeuillehouder in de gemeenteraad op dit thema kunnen bereiken voor D66? Wat vindt Anne van het woonbeleid van deze gemeente en wat zou ze graag terugzien in een volgend verkiezingsprogramma? Daarna is het woord aan de leden en hopen we op een vruchtbare en productieve avond waar we eerste stappen gaan zetten over welke richting D66 Leeuwarden op moet gaan qua woonbeleid

 

Aanmelden Digitale Bijeenkomst

Wil je erbij zijn op 10 december? Meld je dan aan door een mail te sturen naar, johan.magre@leeuwarden.nl. Het digitale platform voor deze bijeenkomst is Zoom (zoom.us). Je krijgt tijdig een mail met de link naar de Zoom-meeting.

Heb je nog vragen? Stuur Johan Magré een mail of bel hem (06-57777806).

Vriendelijke groeten,

De PPC

10 december

19:30 uur

Deze bijeenkomst wordt digitaal georganiseerd via Zoom!