Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

PPC bijeenkomst: Drugsbeleid

Donderdag 24 juni 19:30 uur

Graag nodigen we jullie uit voor bijeenkomst ‘Drugsbeleid’ van de Permanente Programma Commissie (PPC). Op donderdagavond 24 juni 19.30 uur zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.

Wat doet de PPC?

De Permanente Programmacommissie wordt belast met de verantwoordelijkheid voor het voortdurend aanscherpen, verdiepen en verbreden van het verkiezingsprogramma van D66. De commissie heeft bovendien als taak de samenhang van het politieke programma te bewaken en adviseert waar nodig de fractie op het gebied van moties, amendementen en/of het bijsturen van de koers. Daarnaast willen we deze bijeenkomsten dus gebruiken als aanzet voor het schrijven van een nieuw verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Thema

Voor deze derde bijeenkomst hebben we dus gekozen voor het thema ‘Drugsbeleid’. Mensen gebruiken drugs. Daar kun je je ogen voor sluiten, maar het gebeurt. Het huidige drugsbeleid schiet tekort volgens D66. Méér bestrijding, méér drugswetten, méér repressie en méér stoere taal gaan het verschil niet maken, aldus onze landelijke afdeling. Maar wat moeten we concreet omtrent dit onderwerp in ons verkiezingsprogramma zetten omtrent voor de gemeente Leeuwarden? Graag ontvangen we jullie input. Raadsleden Tonko Jansen en/of Julie Bruijnincx zullen de avond starten met een inleiding over wat er allemaal omtrent dit onderwerp speelt in onze gemeente. Daarna is het aan u om input te leveren. We hopen op een mooie avond!

Aanmelden Digitale Bijeenkomst

Wil je erbij zijn donderdag 24 juni? Meld je dan aan door een mail te sturen naar johan.magre@leeuwarden.nl. Het digitale platform voor deze bijeenkomst is Zoom. Je krijgt tijdig een mail met de link naar de Zoom-meeting.

Heb je nog vragen stuur dan een mail of bel Johan op 06-57777806.

 

Vriendelijke groeten,

Johan Magré (Voorzitter PPC)

24 juni

19:30