Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 8 juli 2020

Een fijne zomer!

Wat is het tot nu toe een vreemd jaar geweest. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten en we staan de komende tijd voor grote uitdagingen. Mensen uit publieke sector zoals de zorg en het onderwijs hebben de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt. Maar er werd ook van ondernemers veelĀ  gevraagd om de laatste periode goed door te komen. We zijn diep onder de indruk van de creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen van al deze mensen. We hopen dat veel van deze mensen de komende periode kunnen genieten van een welverdiende vakantie of juist als ondernemer wat geld kunnen gaan verdienen. Wij wensen, in elk geval, iedereen een hele fijne zomer!

Uiteraard blijft onze fractie ook in de zomer bereikbaar voor vragen en zal altijd iemand van ons u zo snel mogelijk te woord staan wanneer nodig.

De fractie van D66 Leeuwarden