Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 mei 2020

Schriftelijke Vragen: Milieustraat Leeuwarden (Beantwoord)

Sinds het uitbreken van het Corona virus in Nederland en de implementatie van bijbehorende maatregelen is het veel drukker bij de milieustraat in Leeuwarden. Inmiddels is het twee maanden na de start van de ‘Intelligente Lockdown’, en nog steeds krijgen we signalen over lange wachttijden bij de milieustraat, niet alleen in het weekend maar ook doordeweeks. Vanochtend was de wachttijd direct na opening van de milieustraat al langer dan een uur. De fractie van D66 wil van het college weten welke maatregelen er de afgelopen maanden genomen zijn om de drukte te verminderen en wat de effectiviteit van die maatregelen is.

Daarom stelt D66 Leeuwarden de volgende Schriftelijke Vragen aan het college van B&W.

Update 02-06-2020:

De vragen zijn inmiddels beantwoord.

Antwoorden schriftelijke vragen D66 drukte bij milieustraat.

Thema

Kundige overheid; in tûke gemeente!

Lees meer