Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 maart 2020

Het zijn bizarre tijden

Het zijn bizarre tijden. Het openbare leven ligt compleet stil, en dat geldt ook voor de lokale politiek. Normaal gesproken zijn we druk met mensen ontmoeten, instellingen bezoeken en met elkaar vergaderen. Maar alle samenkomsten met meer dan drie personen zijn in ieder geval tot 1 juni verboden. Ook al heeft het kabinet een uitzondering gemaakt voor raadsvergaderingen, zo lang er geen absolute noodzaak is om fysiek bij elkaar te komen vergaderen we digitaal.

We zijn nu letterlijk en figuurlijk minder zichtbaar, maar de fractie is nog wel bereikbaar via de mail of telefoon. Voor vragen en opmerkingen, u mag altijd contact met ons opnemen.

De fractie van D66 heeft ongelooflijk veel bewondering voor alle mensen in cruciale beroepen die nu het land draaiend houden. Ook in de gemeente Leeuwarden wordt dag in dag uit keihard gewerkt om alle noodmaatregelen van het kabinet zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor onze inwoners en ondernemers. En lof voor alle docenten, die nu van een afstand leerlingen zo goed mogelijk les proberen te geven.

Met elkaar moeten we nu het beste van deze uitzonderlijke situatie maken.

Blijf gezond, pas goed op uzelf en uw naasten en hopelijk tot snel!

 

Namens de fractie,

 

Julie Bruijnincx

Fractievoorzitter D66 Leeuwarden

Mobiel: +31 6 13 58 00 67

Mail: julie.bruijnincx@leeuwarden.nl