Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 januari 2020

(GEANNULEERD) Scholenreis in Leeuwarden met Paul van Meenen en Jan Paternotte

Paul van Meenen en Jan Paternotte, beiden onderwijswoordvoerders in de Tweede Kamer voor D66, zijn maandag 6 april in Leeuwarden om in gesprek te gaan met iedereen die het onderwijs van onze gemeente graag vooruit wil helpen.

We hebben uiteraard gekozen voor een passende locatie. PCBO Leeuwarden heeft één van haar scholen beschikbaar gesteld voor deze bijeenkomst. In de avond is er van 19.00 tot 21.00, een voor het publiek vrij toegankelijk avondprogramma in het IKC Prins Maurits (Brandemeer 1, Leeuwarden). Tijdens dit programma gaan de onderwijswoordvoerders graag het gesprek aan met inwoners van de gemeente Leeuwarden. Onze eigen wethouder onderwijs Hilde Tjeerdema schuift ook aan bij dit gesprek.

Hilde, Jan en Paul zijn heel benieuwd naar de ideeën over goed en toegankelijk onderwijs dat alle kinderen de kans biedt zich optimaal te ontwikkelen en hun dromen te verwezenlijken. Zowel leden als niet-leden van D66 zijn van harte welkom bij dit avondprogramma.

Meer informatie over de scholenreis van Paul van Meenen en Jan Paternotte is te vinden via de Scholenreis website van D66. Deze website bevat ook een aantal van de ideeën van de politieke partij voor een nieuwe visie op onderwijs en de obstakels die daarvoor zullen moeten worden overwonnen. Opgeven voor deelname aan deze avond kan via deze link.

We hopen op een mooie avond met veel belangstellenden die graag onze Tweede-Kamerleden met veel input voorzien zodat zij in Den Haag kunnen werken voor het beste onderwijs. Hopelijk tot dan!

Thema

Innoverende economie en sterk onderwijs

Lees meer