Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 22 januari 2019

Tussenstand aanmeldingen Conciërge van het Jaar

D66 Leeuwarden organiseert dit jaar voor de eerste keer de verkiezing voor Conciërge van het jaar van de gemeente Leeuwarden. De inschrijving is inmiddels geopend en de inzendingen stromen binnen!

De tussenstand

De afgelopen weken hebben leerlingen, docenten, ouders en directie van diverse scholen de eerste nominaties ingestuurd. Durk van Veen van OBS Wynwizer, Linda Vennema van Comenius Marienburg, Luuk Veenstra van Christelijk Gymnasium Beyers Naudé, Kobus Zwier van IKC Aventurijn, Eeltje van der Wal van CSG Comenius Forum en Sjaak Menger van NHL Stenden behoren tot de genomineerden tot nu toe.

Inschrijven

Maar er kunnen natuurlijk nog meer bij. Verdient jouw conciërge om in het zonnetje gezet te worden. De deadline om jouw conciërge te nomineren is vrijdag 22 februari. De winnaar zal 1 maart bekend gemaakt worden door onze vakjury. Voor meer informatie kan je de onderstaande link bekijken.

Verkiezing conciërge van het jaar 2019!

 

 

 

 

Thema

Innoverende economie en sterk onderwijs

Lees meer