Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 januari 2019

Verkiezing conciërge van het jaar 2019!

D66 Leeuwarden organiseert dit jaar voor het eerst in de gemeente Leeuwarden de verkiezing voor ‘Conciërge van het Jaar’. Conciërges zijn de ogen en de oren van de school, nemen de leerkrachten werk uit handen en geven de leerlingen een veilig en geborgen gevoel. D66 vindt conciërges onmisbaar op scholen. Onze afdeling maakt zich er ook hard voor dat iedere school in de gemeente Leeuwarden een conciërge zou moet hebben. Met deze verkiezing wil D66 laten zien hoe belangrijk het werk van conciërges is.

Procedure
De vakjury zal bestaan uit mevrouw Hilde Tjeerdema (Wethouder Onderwijs), mevrouw Leonie Wagenaar (Oud directeur OSG Piter Jelles), mevrouw Agda Wachter-Van Veen (Oud wethouder Onderwijs Leeuwarderadeel) en mevrouw Linda Verhaag (Directeur Dr. Algraschool). Deze vakjury zal uit alle inzendingen een winnaar kiezen.

Alle leerlingen, ouders, docenten en schooldirecties kunnen hun conciërge tot 22 februari 2019nomineren. De winnaar zal vrijdag 1 maart bekend gemaakt worden. Vervolgens zal op de locatie waar de conciërge werkt de prijs uitgereikt worden door de vakjury. Deze uitreiking zal plaatsvinden in week 10 of week 11 (04-03 t/m 15-03).

 

Voor meer informatie of je conciërge aanmelden kun je contact opnemen via: congiergevanhetjaar@d66leeuwarden.nl

Thema

Innoverende economie en sterk onderwijs

Lees meer