Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 25 augustus 2017

Studenten, welkom in Leeuwarden!

Jij bent als student heel belangrijk voor Leeuwarden. Onze kennisinstellingen kunnen niet zonder jou en een Leeuwarden zonder “opleidingen” zou maar een saaie boel worden. Leeuwarden bruist, dankzij jou!

De kracht van Nederland en Leeuwarden ligt in kennis en innovatie. Investeren in nieuwe duurzame groei begint dus goed bij onderwijs. Als student weet je dat als geen ander. Daarom strijdt D66 in Nederland en in Leeuwarden voor sterk onderwijs, voldoende huisvesting en kans voor studenten.

Wij kunnen hier samen het verschil maken. Niet alleen door bij verkiezingen op ons te stemmen, maar vooral ook door lid te worden van en mee te doen met D66. Dan kun je meepraten, meebeslissen en meewerken. Doe jij ook mee!

Politiek en Gezelligheid..

Bij D66 combineren we politiek met gezelligheid. Je wordt onderdeel van een nationaal en internationaal netwerk van liberalen. Je kunt lokaal of landelijk politiek actief worden, je kunt via werkgroepen meepraten over allerlei onderwerpen en de partij helpen met campagne voeren. D66 besteedt veel aandacht aan opleiding en de ontwikkeling van haar leden en biedt daarvoor op allerlei niveaus trainingen en masterclasses aan. Maandelijks organiseert de afdeling Leeuwarden een gezellige bijeenkomst waarbij een drankje en een bitterbal niet ontbreekt op tafel.

Word lid!

Lid worden van D66 kan hier, voor maar minimaal €2,- per maand! Als je voor dit combilidmaatschap kiest, ben je ook meteen lid van de Jonge Democraten Fryslân.

 

De Jonge Democraten is de politieke jongerenpartij van D66.

De Jonge Democraten Fryslân is een groeiende, diverse afdeling. De JD zet zich in om zoveel mogelijk leuke, maar ook leerzame activiteiten te verzorgen voor leden en geïnteresseerden. Daarnaast hebben ze een eigen politiek programma.

Voor meer informatie over de JD Fryslân, kijk op de website www.friesland.jd.nl of check Facebook: https://www.facebook.com/JDFryslan/