Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 mei 2015

Jonge Democraten Fryslân wietteler voor een dag..

Op 5 mei openden de Jonge Democraten Friesland voor één dag een pop-up store in de Kleine Kerkstraat te Leeuwarden. De Jonge Democraten deelden (legale) zelfkweek setjes uit, waarmee mensen hun eigen gedoogde hennep kunnen kweken. Met deze ludieke actie vroeg de JD aandacht voor het belang van het reguleren van de ”achterdeur” van coffeeshops.

 

wiet2

De actie van 5 mei 2015 was een enorm succes. Aan het einde van de dag droegen de Jonge Democraten Friesland symbolisch de laatste twee kweeksetjes over aan D66. Tijd om werk te maken van het achterdeurbeleid van coffeeshops.

 

 

wiet3

 

Kortom, het was een geslaagde dag! Namens de Jonge Democraten Friesland, iedereen bedankt voor jullie inzet en medewerking.

 

 

wiet4